Post by slopunbiftaiphi on Mar 8, 2022 18:57:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BeSoccer - Soccer Live Score ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BeSoccer - Soccer Live Score IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ BeSoccer - Soccer Live Score 2022 version ▞▞▞
| Повече ▼
Приложението е много добро. Той има проверка на резултата на живо и може да ви каже кога започва мач. Но вижте тук е проблемът, трябва да ми каже кога точно започва мач. Закъснявам с около 10 мин. Разработчици, моля, поправете това. Tnx.
Това приложение става наистина досадно.. все още показва, че Челси има 44 точки в таблицата, защо се случва това,,, това приложение беше най-доброто ми, но изглежда, че трябва да намеря алтернатива..
Това е наистина полезно приложение.
Една звезда е дори твърде много, това приложение е пълно с добавки, освен ако приложението
Death Park 2: Horror Clown სათავგადასავლო lyxo
Много добро приложение, както са го проектирали, но единственият проблем, който виждам, са рекламите
твърде много реклами едва ли сте излезли от телефона си...много много ядосан😠😠😠
Това е много хубаво приложение, което дава представа за формирането на отбора, мачовете и общото състояние на играта. Но липсва филтриране на слухове за прехвърляне [публикувайте възможно най-близкото], отколкото показване на всеки един слух без материални ресурси.
Добро утро BeSoccer, вашите приложения са добри за нови любители на футбола, моля, искам да добавите това към ежедневната си актуализация на игрите, за да могат някои от нас да знаят тип игри/държава, която играе, като ИСПАНСКА ЛА ЛИГА, ИТАЛИАНСКА СЕРИЯ А и АНГЛИЙСКИ ПРЕМИЕР ЛИГА моля е моето мнение благодаря.
Много добро приложение благодаря
uz
страхотно приложение, но изостава твърде много супер бавно и се затваря много самостоятелно
Реклами..реклами...реклами на цял екран ..видереклами..реклами с малък прозорец...реклами на половин екран...и препоръчителни връзки...има повече реклами от футбол 👿
Много много хубаво приложение
Не разбирам вашата система за оценка на играчите. Като цяло рейтингът на всички играчи се изчислява от стойност 6 до по-висока или по-ниска в зависимост от представянето му в мача. Но видях, че сте дали 4,7 и т.н. рейтинг. Моля, дефинирайте отново вашата рейтингова система според представянето на играча във всеки мач. Рейтингът се дава във всеки мач според следното представяне на играчите:- √Гол√Помощ√Удар в целта√Създаден шанс√Захват√Прехващане√Удар блокиран и √Изчистване
НЯКОИ МАЧЕВИ НЕ СЕ ПОКАЖАТ
Деинсталиран, твърде много реклами напоследък.
BeSoccer - Soccer Live Score Sport mpke
Много полезно, но едно нещо не показва всички съвпадения.
Много добро футболно приложение, но пълно с реклами. Бих искал да скрия или премахна лиги, които не ме интересуват. Освен това, мога ли да получа версия на АНГЛИЙСКИ? Имената на държавите са на различен език, но новините са на английски. Защо?
Това е добро приложение, но трябва да показва мачове на живо
Това е едно от най-добрите футболни приложения, които обичам, графиките на играчите са реални с добри качества на играчите
Наистина добро приложение, доволен от него и платено без реклами, защото е толкова добро. Единствената (незначителна) забележка, която имам, е, че в класирането имаме точки в крайния ляв край, вместо крайно дясно.Просто се чувства погрешно, като се има предвид, че където и да погледнете, не се представят таблиците на лигата! Хайде момчета, със сигурност това е лесно да се поправи!
Това приложение е доста добро, но наистина искам да има по-малко реклами
Хубаво приложение, но твърде много реклами заемат много място
Моля, върнете старата версия на BeSoccer, защото точно тази коси буквите са твърде малки
Това улеснява работата и е много лесно да се използва
Приложение за боклук.как можете да хвърлите някого, че приложението започва да ви пуска глупава музика веднага след като го стартирате и след това трябваше да рестартирате телефона си, за да го изключите. Иначе качеството и съдържанието са добри.
No me gusto la ultima actualizacion ya que te mezcla todos Los juegos que tienes marcados como favoritos.
това е безполезно приложение, не показва нищо и разработчикът не прави нищо по въпроса.
Така че това приложение, преди да го използвате, първо трябва да започнете, като научите всички знамена в света, ако не знаете флага, няма да можете да изберете вашите отбори, защо да поставите флага само без името на държавата
❤❤❤
Това приложение е най-доброто приложение и много лесно за разбиране
Купих абонамент за една година и мистериозно все още виждам много реклами. Поправете го или ми върнете парите, моля
Добро приложение, но честото появяване на добавки е просто досадно...мисля да го деинсталирате сега.
Страхотно приложение с най-добри подробности за мачове, отбори и играчи. Трябва да дам 5, но не докато ежедневните мачове могат да бъдат подредени според времето.
Прекрасно приложение за футболни резултати. Обичам го!
BeSoccer - Soccer Live Score Sport guje
добре, но се срива, защо?!!
Винаги ми казват, че стрийминг на живо не е достъпен в моя район...но освен това ми е много удобно
Понякога, ако желаете да чуете или прочетете най-новите резултати, е много трудно да получите. Все пак продължавам да вярвам на BeSoccer, тъй като не знам дали е от мрежата.
Много лесен за използване
Скучно.....толкова много реклами!!